Godis

Hey!
Idag har jag varit i badhuset och har därför inte uppdaterat. Efter det så åkte vi till godis affären och köpte godis som jag sitter och mumsar på, till en bra film :) Alldeles strax ska jag äta också! 
 
Hoppas ni alla får en super bra kväll! 
 
 
Det har varit mer godis men det är uppätet :) 

Myser...igen

HEEJ!
Nu har jag precis ätit, och nu ligger jag i min nybäddade säng och läser en bok. Boken heter "TRE" och det finns i olika serier just nu läser jag serie ett :)  En deckar bok!
 
Har ni läst dom böckerna? 
 

Tips: One Tree HillTips: One Tree Hill

HEY!
Förlåt för dålig uppdatering. Jag har puggat till mitt fysikprov som jag hade idag hela veckan, så att då har jag inte orkat uppdaterat. Sorry. Men nu hoppas jag att jag kan bli bättre på uppdatering :) 
Hur som helst, jag tänkte tipsa er om världens bästa serie: One Tree Hill... Jag vet inte hur jag ska förklara serien så ni får kolla på den om ni vill veta! :) Man blir helt fast i serien, kan inte sluta kolla.
REKOMENDERAR STARKT!! 
 

Dagens låt 24/9

 
 
Jag vet att den är ganska så gammal, men den är ju fortfarande bra! :) 
Vad tycker ni? 

Pluggar

Hejj.
Nu sitter jag  i min "myshörna" och pluggar fysik till ett prov som vi har i veckan. Så sjukt tråkigt men den måste göras. Idag har jag inte gjort något förrutom att jag har bowlat! Super kul :) 
 
Har ni något prov i veckan? 
 

Mys med te

WHOHO!
Jag kom hem för ett tag sedan efter skolan. Nu sitter jag och dricker te och bloggjobbar. Imorgon ska jag vara med min vän Alexandra :) Och imorgon är det TORSDAG som då är nära fredag!
 
Ha det bra sålänge så hörs vi.
 
 
 

Pepp

Hej, jag ska bara säga att jag är sjukt pepp på att blogga så jag hoppas att det blir fler inlägg snart :) ville bara säga det!

Hörs imorgon.


Peace


Dagens fråga 18/9


Dagens låt


Mys

Jag kom hem från Boda Borg för två timmar sen, det var super kul :) När jag kom hem så åkte jag till konsum för att köpa godis som jag nu sitter och smaskar på. Så sjukt gott, och så kollar jag på bästa serien: One Tree Hill...
 
Hoppas att ni får en super bra kväll :D
 
 

Boda Borg

Hey.
Om ca en timma så ska jag bege mig till Boda Borg. 
 
Vad är det?
Boda borg är typ som ett stort "hus" där det finns banor som man ska klara. Det innehåller både klättring, sammarbete och framförallt så måste man TÄNKA. Det är lite komplicerat med det är sjukt kul! Inte alls som skolan för det som trodde det :) HAHA. 
Och så har jag på mig min "Champion" tröja och den måste ju hjälpa :)
 
Har ni varit på Boda Borg någon gång? 
 


Dagens rosa inspiration

Bild källa

Förändring

Hej, jag tänkte faktiskt förklara om vad som händer nu (uppdatering mm).
Jag har börjat sjuan nu och det innebär mycket läxor, arbeten, med mera nu i skolan i början. Och det gör att jag inte hinner eller orkar med bloggen, jag är super bloggsugen med jag har ingen ork eller förmåga att göra det på kvällarna, men jag försöker verkligen så ofta jag kan, men jag hinner bara inte...Ibland har jag ingen inspiration till att blogga heller, fast jag är bloggsugen. Men nu så har jag bestämt mig för att jag ska ta tag i bloggen och FÖRSÖKA att få den till en högre "nivå". Jag uppdaterar så ofta jag kan. Jag uppdaterar inte bara för att göra det heller. Jag försöker att hitta inspiration till att blogga men det går bara inte heller ibland! 
Så nu har jag förklarat iallafall så ni vet! :)
 
Ha en bra kväll :)
 

Cookies

YO!!
Idag så har jag bakat kakor. YEEY! Super goda verkligen. Jag kallar de "Sandras speciella kakor" hihi :)
Massa choklad och pärlsocker, muuuummms! :D
 
Nu ska jag göra läxor och planera.
 
Ha en bra kväll! 
 
 

Sorry

Heeey!
Förlåt för en sjukt dålig uppdatering, det är bara super duper mycket i skolan. Jag försöker uppdatera så ofta jag kan. Men det går bara ibland inte... Men jag satsar på att det blir bättre uppdatering nu :)
Så det hoppas jag!
 
En random bild.
 
 


Blow

Bildens källa

Hair

Jag tänkte börja med "Dagens rosa insperation" eftersom att jag älskar rosa, och då tänkte jag dela med mig av insperations bilder från weheartit och ge er också insperation :)
 
Här kommer den första!
 
'
 
Bildens källa

Marknad

Hejhej. 
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, jag var på Filipstads marknaden igår med min mormor och hennes kompis. Det var väldigt kul! Jag köpte en söt cupcake burk igår som jag ska ha godis i. Väldigt söt :) Jag köpte marknads nougat och remmar och ett iphone skal..
Nu ska jag svara på massa kommentarer :)
 
Har ni ert godis i en burk/skål eller påse eller något annat? 
 
 
 

RSS 2.0