Utlandet

Jag är sämst, jag sa att jag skulle blogga, men så blev det inte, men now i´m back :D 
 
Jag håller på att packar för fullt till en hemlig destination som jag, mormor, mamma och världens bästa kusin ska åka till. Vi kommer hem på måndag så jag kan inte blogga på hela helgen :( BUHU!!! Planet går klockan 11.15 imorgon bitti, så vi måste åka till Arlanda redan klockan 03.00 inatt. Så ni vet... Ni får ha det super skönt och bra så länge, på tisdag kommer jag att uppdatera :) Hörs då!
 
Ledtråd vart jag ska: Börjar på: B slutar på ARCELONA 
 
Någon som kan gissa? 
 

Dagens låt

 
 
Gammal, men otroligt fin :D 
 

Ang. uppdateringen

Hej på er! 
 
Nu tänkte jag berätta om den dåliga uppdateringen: 
Som jag har sagt innan så är det OTROLIGT mycket prov nu i början av skolan, och innan höstlovet.
Jag har pluggat otroligt mycket, skolan kommer ju före allt, tillochmed bloggen vilket som är sjukt tråkigt, men så är det. Nu har jag bestämt mig för att försöka blogga på allvar. Jag ska INTE sluta blogga, jag har lovat mig själv det. Jag har haft bloggar innan som jag har lagt ner direkt, det ska inte hända nu... Jag vill få en framgångs rik blogg som jag har som "hobby". 
Nu vet ni iaf, men jag ska verkligen försöka att hålla bloggen positiv, glad och uppdaterad. Jag LOVAR att jag försöker :) 
Se fram emot en bra vecka, är sjukt PEPP :))) 
 
 
 

Dagens outfit

 
Shoppa min stil: 
 
Tröja: Gina Tricot 
Tights: H&M
Bandeu: Gina Tricot
 

I paketet

Heeeej.
Ingen gissade rätt på vad som låg i paketet igår. I paketet så låg en tröja från Swag By Caty. Är det någon mer som har en tröja därifrån? Sjukt snygga är de alla! De kostar 199:- :)
 

Paket

HEEY! 
I fredags så beställde pappa en sak till mig, och idag så fick jag det som en tidig födelsedags present. Jag fyller ju år om 10 dagar :) 
 
Vad tror ni det kan vara? 
 
Min pappa heter Tomas det är därför det står så på paketet :) 

RSS 2.0