Renovering

 
 
 

Someday

Hey! 
Igår var jag på mellandagsrean (jag orkade ta mig ut, bra va?) I julklapp fick jag ett presentkort på Kicks för 400 kronor, det skulle jag köpa en parfym för, då hittade jag en 50% off bord där det stog massa parfymer. Jag hittade Justin Bieber´s "Someday" och en hår spray så att håret luktar gott, för bara 170 kronor. YEEY! Det har blivit min favorit parfym.
 
 
 

Sjuk

Hey! 
Förlåt för dålig uppdatering, det har ju varit jul och så. Men nu är jag tillbaka. Jag har varit förkyld "ända" sen julafton, jag orkar inte mer. Jag har haft jätte svårt att sova i två nätter nu, men igår inatt så gick det bra :) Jag får väl fortsätta att spruta in nässprej i näsan tills jag blir friskt. Jag vill ju gå på mellandagsrean! 
 
 

Gårdagens

 
Tröja; Lindex
Tights; ? 
Klocka; Ur&Penn

Dagens låt

 

Slö

HEY! 
Idag har det varit en sån dag då jag inte har orkat gjort någonting, förrutom att åka till stan och köpa ett puder, men det gills? inte tycker jag :) Jag dansade i ca 5 timmar igår, så jag har ganska ont i benen :( BU. Hoppas att det går över! 
 
Vad har ni gjort idag? 
 

Ork

Nu är det dags för mig att ta tag i massa saker, bloggen, skolan och massa andra saker! Snart är det ju jul för sjutton då ska man ju vara glad ( det ska man ju jämt )!  Jag får ångest över att jag inte bloggar, det är bara så många andra bra saker som händer just nu. Det är jul, snö, vänner... Men jag SKA ta tag i saker, jag måste bara ha vilja och ork att göra det. Det känner jag att jag har nu. Så nu är det dags! Jag SKA ha ork ;) Och jag LOVAR er, det blir bättre uppdatering :) 
 
 
 
 
 

Planerar

Halloj! 
Nu sitter jag och planerar en massa inför bloggen och skolan :) Det är bara en vecka kvar till jullov! Gud vad jag längtar. Vad ska ni göra på jullovet? (om ni nu har något) 
 

RSS 2.0