Frånvarande

Hejhej! Förlåt för att jag har varit frånvarande, det har varit så sjukt mycket plugg. Jag har haft hur många prov som helst. Och nu i veckan så har jag matte prov (!). Så det mesta kommer att gå åt åt det. Jag ska försöka att hinna med bloggen! Men nu vet ni ;) 
 

Vädret

Det är helt underbart väder idag. Och sånt väder kan man inte låta gå till spillo! Så jag gick ut och fotade en stund, fast efter 5 minuter så kände jag inte mina fingrar. Hahah! 
 
 

Plugg & godis

Hallo!
Idag har jag gått en promenad till stranden, ätit godis och pluggat. Bra dag va??? Allt är bra förrutom pluggandet usch. Det är därför jag inte har uppdaterat idag :)  Ikväll ska jag kolla på mello, jag hejar på Robin!!!!! 
Vilka/vem hejar ni på? 
 

MAKE


Fredagens

Jag står tråkigt jag vet... :/
Blus/linne: H&M, Leggins: H&M, Cardigan: Lindex
 
 

F-R-E-D-A-G

Äntligen FREDAG! Som jag har länktat, imorgon är det lördag och då får man äta godis, hihih :) Jag kom hem från skolan för en timma sen ungefär! Till mellanmål så blev det äggmacka och yoghurt med fruktmusli i. Hur gott som helst! Hörs senare :)
 
 

Braids

Nu är bloggen påväg till klar, det är bara lite små saker. 
Idag kör jag på lite halvslarviga fätor. När man går i skolan från 8.20 till 15.35 idag, så får man ha sådana ;) 
 

Renovering

Hej! 
 
Förlåt för dålig bloggning, jag håller på med en ny design, så det är inte så kul att blogga när bloggen ser ut som den gör nu... Men återkommer när det är klart ;) 
 

RSS 2.0