Om och om igen

Den här låten går på min spotify lista, om och om igen. Den är så fruktansvärt ( fruktansvärt är väl inget bra ord? ) bra!!!
 
 

TIPS: iSticky

TJENA. HALLÅ. HEJ. 
Jag tänkte visa min fina iSticky som jag har på min iphone. Det är klister märken ( som går att ta bort, självklart. )
Jag fick den av min kompis Moa. Men det finns säkert sånna överallt :) 
 
 
 

Dont


You are beautiful

Bildens källa

Today

Tröja: Ullared ( Ullared har faktiskt bra kläder ), byxor: MANGO, pannband: Team Sportia

Dagens outfit

Tröja: WearIt
Tights: Gina Tricot
Strumpor: ?

Smile


Hemma

HEEY! 
 
Jag kom hem från Sälen i onsdags kväll klockan 21.30 ungefär. Sälen har varit super kul. Jag har åkt massa slalom skidor och druckit en himla mycket choklad :) Jag var i Lindvallen och åkte skidor. Även fast det inte är det största så är det rätt stort ändå tyckte jag! 
 
Här får ni en bild på en/två av backarna som jag åkte i, man kunde fortsätta hur långt som helst till höger. Men jag fick inte med alla :( Men här har ni en bild iaf :) 
 
Det är mest skog men om ni kollar emellan så ser ni nog. 
 
 
Blir bättre uppdatering

Sälen

Hej alla där ute! 
 
Förlåt för att jag inte har uppdaterat, jag har sjukt mycket prov och läxor nu. Skolan är inte kul. Så det är det som det hänger på. Dumma skola :( Men när alla dessa prov är "över" så kommer jag att uppdatera oftare, så ni vet :) Idag åker jag till Sälen och kommer att stanna där tills onsdag, så jag kommer att uppdatera på torsdag, så ni vet! Hoppas att ni har det bra :)  Hörs den 24/1. 
 
 
 

Smyckeshand

HEJ!
 
Smyckeshand är sjukt bra att ha. Eftersom att jag har ganska så mycket armband, så har jag mina favoriter på min smyckeshand och de andra har jag i mitt smyckesskrin :) Praktiskt och bra! Min "hand" fick jag i julklapp och jag tror att den kommer från Guldfynd. 
 

Dagens pepp


Tips

Hey! 
 
Har inte bloggat idag heller. Jag har varit med en kompis och gjort läxor. Men det blir bättre som sagt! Jag tänkte tipsa om ett "nagel medel". Biter du konstant på naglarna som jag? Köp då Stop & Grow. Det är ett medel som du tar på naglarna. Om du nu biter på naglarna så smakar det jätte äckligt ( jag har själv gjort det... BLÄÄ ) Det smakar beskt med surt och massa annat knasigt. Det är det som är meningen. Men det funkar :) 
 

Lugn dag

HEYHEY! 
 
Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Slutade skolan redan 14.20, har haft ont i huvudet hela dagen. Men det förvärrades sista lektionen. Självklart. Så idag har jag inte gjort något. Förrutom skolan då, men efter det. Så nu vet ni varför. Det blir bättre uppdatering imorgon :) Hoppas ni har haft det bra iallafall! 
 
Hörs imorgon. 
 

Dagens outfit


Dagens pepp


Regnig dag

 

Dagens pepp


TACK ♥

HEYHEYHEY! 
Sista inlägget för idag. Jag vill bara tacka er för att ni kommenterar min blogg. Jag blir helt varm i hela kroppen när jag läser de. Det kan låta konstigt, but it is true :) Ni ska bara veta hur mycket jag uppskattar det...!  Att jag får sånna här kommentarer får mig att vilja blogga ännu mer. Hoppas att ni uppskattar det jag gör. Jag har bestämt mig för att jag SKA ta min blogg högt upp, kanske inte till toppen men högt upp ska det bannemej komma! Om jag har bestämt sig för något sådant så ska det hända. Jag kanske lät arg där, men jag är bara super glad :)))) Jag lovar!  TACK SÅ HIMLA MYCKET! Det kanske inte är så mycket för de flesta av er där ute som har runt 1000 läsare varje dag. Men för mig är det mycket, och jag uppskattar det så mycket! 
TACK ännu en gång! Vi hörs imorgon. 
Godnatt :D 
 

Apptips

HEY!
Jag tänkte tipsa om mina två favorit appar just nu. Jag tror att många känner igen dom. Men det är: Quizkampen och Instagram. 
 
Vad är Quizkampen?
 
Quizkampen är ett spel där man kan möta sina kompisar eller någon randomperson. När det är din tur så väljer du kategori så kommer det att komma massa frågor på den kategorin som du har valt. Det är svårt att förklara men det är jätte enkelt när du har börjat spela ( haha råkade skriva sepla först... Humor -.- ) Jag är helt beroende av det spelet och det är GRATIS! :) 
 
Vad är Instagram?
 
Jag tror att de flesta av er känner igen denna appen. Man kan ta kort och lägga till massa coola effekter och dela kortet med sina vänner. Man kan också följa sina vänner och se vilka fina kort dom också har tagit. Det är GRATIS hehe :) 
 
Har ni någon favorit app? Vilken? 
Vi hörs imorgon! 
 

Candy

HEEEJ! 
 
Förlåt för att jag inte bloggade igår, jag hann verkligen inte, jag var i badhuset hela dagen. När jag kom hem var jag helt slut! Så det var därför jag inte uppdaterade. 
Jag var på äffären för en stund sedan. Nu myser jag med godis i min one piece, det bästa på hela helgen :) Jag ska också svara på massa kommentarer. 
Hörs senare :) 
 

Dagens pepp


Tävling


Jacka

TJOHO! 
 
Behöver du en ny vinterjacka? Gå in på Rut m.fl, där har de jackor för 449:-. Där köpte jag min. Den är super bra! Svart, snygg och enkel. Eftersom att jag åker mycket slalom på vintern så är den super bra. Rekommenderar starkt :)
 
Hörs senare! 
 
 
Vilken fin pil jag gjorde :) ( Stolt ) Heheh.. 

Good

Bilden källa

Armband

Hej alla fina :)
 
Jag vet inte om ni såg mitt armband som satt på min handled i mitt outfit inlägg, som jag la ut tidigare idag. Men det är mitt favorit armband och ett annat som ni ser på bilden. Jag fick de i julklapp och jag tror att de är köpta på Guld och Silver. Och ni ser ju färgen: ROSA Whooo! 
 

Dagens outfit

Shoppa stilen: 
 
Shorta: H&M
Tights: Gina Tricot
Skor: Converse
Armband ( som knappt syns ): Guld och Silver

Don´t Worry

Tänkte börja med pepp bilder till att både peppa er och mig :) Bra va? 
 
Bildens källa

2013

Tjooo! 
 
Nu är jag nästan klar med bloggen, det är bara lite kvar att göra :)
Kvällen igår var awesome, härligt folk, god mat, allt vara bara super bra! Nu är det 2013 och nya mål ska uppnås. 
 
Mina nyårslöften: 
 
1. Nå högt med bloggen.
2. Inte bita på naglarna ( MÅSTE FÖRSÖKA ) 
3. JUST BE AWESOME!
 
Har ni några nyårslöften? 
 
 
 
 

RSS 2.0