Varför?

 
 
 

2012

Älskar den här låten, spelar den 24/7 haha ;) 
 

TJA

Hallå! Jag tänkte börja igen. Jag blir mest bara stressad när jag inte bloggar... I am weird, i know :) Men uppdateringen blir som vanligt så det är ju bra! Ha det bra så hörs vi imorgon. 
 
 
Bild från We♥It

Bloggpaus

Tar en bloggpaus nu ett tag! Vet inte när jag kommer tillbaka. Ha det bra! :D 

Plånbok

Jag fick en frågan för ett tag sen om jag kunde visa min plånbok, och visst kan jag det. Det är ju inget speciellt alls med den, men här är den :) Jag köpte min på Glitter för 159 kronor! 
 
 
 

Ang. mitt hår

HEY! 
 
Jag fick lite frågor ang. mitt hår. Så jag tänkte svara på det! :)
 
Fråga: Plattar du det? 
SVAR: Bara när jag har duschat kvällen innan, då är mitt hår jätte lockigt när jag vaknar!
 
 
Fråga: Varför är ditt hår inte slitit? 
SVAR: När jag plattar mitt hår så använder jag värme skydds sprej, och det hjälper mycket :) Sen så använder jag inte hårsprej, och inte så mycket shampoo.
 
 
Fråga: Färgar du ditt hår? 
SVAR: Ja det gör jag, jag bleker det. Men inte alls så ofta! Det är INTE bra. 
 
 
 
 
 
 

 

Sjuk?

HEYHEY! 
 
Förlåt för dålig update. Jag var hemma från skolan i fredags för att jag tror att en influensa är på gång. Jag har ont i huvudet, magen och halsen. Så jag har bara tagit lugnt de senaste dagarna. Men nu är det lov och då kan man ju inte vara sjuk!!!
 
 
Bild från idag :) 

Helgens Grymmaste


Blev du Helgens Grymmaste?

 
Vann du inte? Det kommer fler chanser! Kika in på fredag så kommer det upp en ny :) 

Naglar

När jag la ut mitt fransk manikyr så fick jag en kommentar om hur jag får så långa/fina naglar. Jag har egentligen inte så långa naglar med ganska :) Här kommer tips: 
 
1, Fila naglarna.
2.Slit inte ut de.
3.Använd underlack när du målar de. Annars blir naglarna missfärgade! 
4. Rengör naglarna. 
5. Sist och störst: BIT INTE! Det var det jg har gjort nu i 10 år. Och för någon månad sen så köpte jag "Stop and Grow". Säk på google :) 
 
Bild från We♥it. (Texten har jag lagt till) 

12/2


Try...


Sämst.

Tjoo! 
 
Okej. Jag är sämst. När jag säger att jag ska blogga massor, så ringer min kompis och frågar om jag vill hitta på något. Så självklart vill jag det :) Sen kommer jag och tänka på bloggen! Fast vi hade det awesome ändå! Vi bakade paj. Titta så fin den blev :) Vi var så sugna på paj så jag hann inte ta kort innan vi åt! hahah... :) Nu ska jag plugga och svara på era fina kommentarer!!!! 
 
 
 

Mornin´

Mornin´!
Jag har precis slängt mig i frukost(Jag vet inte varför, eftersom att jag inte har bråttom någonstans...) heheh :) 
 

Fransk manikyr

Hejsan! 
 
Jag provade att göra en fransk manikyr på mig själv. Det var GALET! Haha. Det var svårare än vad jag trodde. Jag använder det från H&M, riktigt bra. Vänster handen blev bäst eftersom att jag är högerhänt. Höger handen blev däremot sämre! Men efter att jag hade gjort om den handen 5 gånger så orkade jag inge mer. Heheh ;) 
 

Dagens Outfit

Tröja: Gina Tricot, Legging: Cubus
 
 

Different

 
Bild från We♥it
 

Helgens Grymmaste


Skal

HEJ!
 
Jag fick en frågan för ett tag sen om jag kunde visa mina iphoneskal. Det kan jag göra imorgon! Jag tröttnade lite på min iSticky, så jag böt till mitt snyggaste skal från Cubus? eller något, det var ganska så länge sedan jag köpte det, så jag kommer inte riktigt ihåg.. Men det är AWESOME och ROSA :) 
 
 

Nothing to lose


Vad hände med det gröna?

Hej alla glada!
 
Jag förstår inte vad som hände med våren? Eller ja, det är ju bara februari, men ändå. Det var ju så grönt och fint, och så kommer den dumma snön och förstör :( Grönt är ju mycket mer vårigare än vitt :) 
 
 

Dagens pepp


Träning

HEY! 
 
Nu har jag precis tränat. Gud vad skönt det är! Tränade ju ioförsej (?) bara 30 minuter pga av att jag red 1 timma innan...   Tränar ni något? 
 
 
Bildkälla

Vad väljer du?

Själv väljer jag GOOOODIS! 

Stan

HALLÅ! 
 
Idag slutade jag 14.30 och drog direkt till stan med Alexandra. Vi har haft det så kul! Jag handlade en väska. Det som hon handlade kan ni se på hennes blogg :) Sedan tog vi och åt på Som Hemma. Ni får en halvdålig iphone bild på min mumsiga mat :) 
 
 

Positive


RSS 2.0