Prov

Halloj, nu såhär innan jul har jag haft väldigt mycket med skolan. PROV!!! Himla tråkigt! Men snart är det julafton och jullov :) Hur awesome är inte det?  Men jag ska försöka bättra mig nu :D 
 
Här får ni en video sålänge :) 
 
 
 

Outfit 18/11

Tröja; Gina tricot
Tights; JC
 

Smink

Heey! Nyss fick jag en kommentar om jag kunde göra ett inlägg om hur jag sminkar mig, och självklart kan jag göra det :) 
Hur sminkar du dig? 
 

Renovering

Bloggen är under renovering! 

Little things


 
Stay back!! Louis is mine :) 

Planerat..

Heeey! :) 
Nu har jag suttit och planerat hela veckan framåt med inlägg :)  Jag vill ibland blogga och ibland inte. Så måste det få vara tycker jag! Men nu har jag planerat en massa... Och som ni ser så är det läxor också :( Jag har förvrängt inläggen så ni inte kan se vad jag skrivit, hehe ;) 
 

Dagens outfit 3/11

Shoppa min stil:
 
Tröja: H&M (Barcelona)
Leggings: NewYorker (Barcelona

Fantasy Twist

Nu är jag hemma från Barcelona. Jag trodde att vi skulle va hemma i tisdags men vi kom hem i onsdags natt, så det är därför jag inte har uppdaterat. Jag tog inte med mig kameran för att det finns så otroligt många tjuvar där, dom varnade för det när vi bokade, så jag vågade inte ta med mig den. Men uppdateringen blir vanlig nu tror jag :) På taxfreen i Arlanda så köpte jag en parfym från Britney Spears som luktar jätte gott! 2 parfymer i ett: 345 kronor! 
 
Har någon av er den? 
 
 

Dagens låt

 

RSS 2.0